Om EAP A/S

EAP er jordens bedste samarbejdspartner
Vi har et meget stort udvalg af maskiner og materiel fra jordstampere til de største gravemaskiner for alle typer jordarbejder, hvad enten der skal graves op, graves ud, flyttes rundt eller bygges op, så er vi eksperter på området. Vi kan enten udføre arbejdet eller udleje maskiner og udstyr med og uden fører. Herudover udfører vi alle former for kabel-, lednings- og forsyningsarbejde samt betonarbejde som fundamenter, betondæk, elementmontage og vægge.

Hos EAP har arbejdsmiljøet en høj prioritet
Medarbejdernes trivsel og sikkerhed er konstant på dagsordenen, og vores indsats mod et sundere og mere sikkert arbejdsmiljø for vores folk er forankret dybt i ledelsen. Hos os indgår sikkerhed og andre teknikaliteter altid som ligeværdige forhold i forbindelse med både planlægningen og under selve udførelsen af vores arbejde.

Et godt arbejdsmiljø er også en fordel for dig som kunde
Vi er af den overbevisning, at et godt og sikkert arbejdsmiljø ikke blot er et spørgsmål om at leve op til lovkravene og sikre medarbejderne, men også gavner bygherren i sidste ende. For et godt arbejdsmiljø i virksomheden sikrer et godt og bedre produkt i den anden ende. Ved et godt arbejdsmiljø arbejder medarbejderen mere koncentreret og holder fokus på opgaven og leverer dermed et en bedre kvalitet, ligesom et godt arbejdsmiljø og en opryddet arbejdsplads også sikrer en reducering i materialesvind og minimerer arbejdsulykker.

 

Hos EAP er komplette løsninger en selvfølge
Vi sikrer kvalitetsbevidste helhedsløsninger, således at vi står for alt i forbindelse med anlægsarbejdet. Det betyder, at vi eksempelvis i forbindelse med etablering af vejkasser står for den indledende terrænregulering for at sikre det helt rigtige fundament for opgaven, ligesom vi også står for eventuel nedgravning af kabler eller kloakrør.

Herefter sikrer vi en kvalitetsbevidst vejkasse, der indeholder en bundsikring, lægning af stabilt grus og det sidste bære- og slidelag med asfalt. Den komplette løsning indebærer naturligvis eventuel etablering af cykelsti og kantsten samt belægning til fortove.

Kvalitetssikring og levering til tiden
Vores dygtige medarbejdere sikrer et kvalitetssikkert og holdbart arbejde med moderne teknikker og materiel samt nyeste udstyr til opmåling og udførelse. Vi har erfaringen og udstyret til at imødekomme eventuelle udfordringer og problemer undervejs i processen, og vi leverer altid til den aftalte tid og pris.

Kontakt os på telefon 5550 0070, hvis du som byggeentreprenør eller offentlig bygherre mangler en samarbejdspartner til at udføre et professionelt anlægsarbejde.

eap@e-ap.dk

5550 0070

EAP A/S · Oddsvej 4 · 4171 Glumsø

cookiepolitik