Aut. kloakmester løser alle typer opgaver

Skal der anlægges torve eller helt nye boligområder, udgraves til byggegruber, reetableres vejkasser til nye kommunale vejanlæg og lægges ny asfalt?
EAP varetager alle typer anlægsarbejder og udfører især mange opgaver i forbindelse med:
• Vejkasser
• Belægninger
• Byggegruber

Komplette løsninger
Vi sikrer kvalitetsbevidste helhedsløsninger, således at vi står for alt i forbindelse med anlægsarbejdet. Det betyder, at vi eksempelvis i forbindelse med etablering af vejkasser står for den indledende terrænregulering for at sikre det helt rigtige fundament for opgaven, ligesom vi også står for eventuel nedgravning af kabler eller kloakrør.

Herefter sikrer vi en kvalitetsbevidst vejkasse, der indeholder en bundsikring, lægning af stabilt grus og det sidste bære- og slidelag med asfalt. Den komplette løsning indebærer naturligvis eventuel etablering af cykelsti og kantsten samt belægning til fortove.

Kvalitetssikret arbejde – leveret til tiden!
Vores dygtige medarbejdere sikrer et kvalitetssikkert og holdbart arbejde med moderne teknikker og materiel samt nyeste udstyr til opmåling og udførelse. Vi har erfaringen og udstyret til at imødekomme eventuelle udfordringer og problemer undervejs i processen, og vi leverer altid til den aftalte tid og pris.

Kontakt os på telefon 5550 0070 for yderliere information, hvis du som byggeentreprenør eller offentlig bygherre mangler en samarbejdspartner til at udføre et professionelt anlægsarbejde.

eap@e-ap.dk

5550 0070

EAP A/S · Oddsvej 4 · 4171 Glumsø