Kabel-, lednings- og forsyningsarbejde

Hos EAP Entreprenør & Maskinudlejning ApS udfører vi alle typer ledningsarbejder, og vi har stor erfaring med kabelarbejde og nedgravning i såvel åbent landskab som i bymæssigt bebyggede områder, og hvad enten det er på offentlig vej eller på almene og private veje

Vi lever i et samfund, hvor al strøm og forsyning til boliger og bygninger foregår via rør, ledninger og kabler i jorden. Vandet, vi bruger i dagligdagen, kommer gennem nedgravede vandrør og ryger ud gennem kloakrør, varmeforsyningen sker oftere og oftere gennem nedgravede naturgas- eller fjernvarmerør, ligesom datatrafikken til internettet og strømforsyningen sker gennem nedgravede elkabler.

Nedgravede kabler, ledninger og rør har derfor en stor betydning for vores hverdag og det samfund, vi lever i.

KVALITETSSIKRING OG PROFESSIONELT ARBEJDE

På denne front er vi ekstra opmærksomme på at modernisere vores udstyr og materiel, således at vi altid står klar til at løse enhver opgave med stor præcision, ligesom vi med vores kvalitetssikring og store erfaring og viden på området sørger for, at alle sikkerhedskrav, bestemmelser og regelsæt på området bliver overholdt.

Vi sikrer ligeledes et effektivt, grundigt og kvalitetsbevidst lednings- og kabelarbejde, der påvirker miljøet mindst muligt, og som ikke generer omkringliggende beboer unødvendigt.

VI TILBYDER LEDNINGS- OG KABELARBEJDE I FORB. MED:

  • Vandrør
  • Naturgasrør
  • Fjernvarmerør
  • Elkabler
  • Tele- og kommunikationskabler
  • Kloakrør

I forbindelse med gravearbejdet tilbyder vi vejunderføringer og styrbar underboring.

Vi udfører arbejde for offentlige instanser og bygherrer såvel som for entreprenørvirksomheder. Kontakt os på telefon 21 22 23 70 eller på 55 50 00 70, hvis du søger en professionel samarbejdspartner.